Iskolánk honlapja a www.slamimohacs.hu címre költözött!

http://www.muveszeti-mohacs.hu/ a Schneider Lajos Alapfokú Művészetoktatási Intézmény szolgáltatása. 
Az ehhez kapcsolódó weboldal szerkezeti struktúrája, szöveges és grafikai elemei a honlap kivitelezőjének kizárólagos tulajdona. Az oldal eltávolítása, módosítása a kivitelező írásos engedélye nélkül tilos. 
http://www.muveszeti-mohacs.hu/ -n megjelent hírek, cikkek, képek, továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője hozzájárul, de ez a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet. A tulajdonos előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a weboldal egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. 

http://www.muveszeti-mohacs.hu/ -n más weboldalakra mutató linkek is találhatók. A Schneider Lajos AMI semminemű felelősséget nem vállal ezen linkek által elért honlapok tartalmáért, illetve ezen honlapok adatkezelési biztonságáért.

A Schneider Lajos AMI által üzemeltetett weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. Az üzemeltető törekszik ezen információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget. Ahttp://www.muveszeti-mohacs.hu/ weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet. 
Top