Iskolánk honlapja a www.slamimohacs.hu címre költözött!

Jelentős szakmai elismerésben részesült a napokban a mohácsi Schneider Lajos Alapfokú Művészeti Iskola. A felkért akkreditációs szakértők helyszíni konzultációja és javaslata alapján – a Magyar Tehetségsegítő Szervezetek Szövetsége (MATEHETSZ) által felkért Akkreditációs Bizottság döntésének eredményeként a Schneider L. AMI nyilvános dokumentumain 2018 I. félévének végéig a Nemzeti Tehetségsegítő Tanács térségi hatókörű, akkreditált kiváló Tehetségpontja cím használatára jogosult.


Az indoklás szerint az akkreditációs folyamat tapasztalatai megerősítették, hogy a 2012. december 17. óta regisztrált Tehetségpont szakmailag hiteles és kompetens tagja a Tehetségpontok egyre bővülő családjának, valamint működésével továbbra is aktív részese hálózatuknak.
A Magyar Géniusz Program keretében megkezdett és a Nemzeti Tehetségpont által folytatott akkreditáció elsősorban a Tehetségpontok működésének, szakmai fejlődésének segítését célozza.
Rövidesen elkészül az akkreditáció eredményét igazoló dísztábla, amelynek átadására a tervek szerint 2015 őszén kerül sor.

A teljes levél elérhető itt: Link
 
Top