Iskolánk honlapja a www.slamimohacs.hu címre költözött!

A Kisfaludy Károly Gimnázium 70 fős csapattal indult április 24-én reggel Keszthelyre a dunántúli iskolák kétévenként megrendezett fesztiváljára, a Helikonra! A sok gyakorlás és az izgalommal teli készülődés meghozta az eredményét! A közel 4000 diák két napig tartó bemutatóműsorain a mohácsi diákok igen értékes minősítéseket szereztek!

A versenyzők egy része a Schneider Lajos Alapfokú Művészeti Iskola keretei között készült fel , ezért a két intézmény egyaránt kivette részét a munkából! Büszkék vagyunk rájuk!

Eredmények:

-Nívódíjat és egyben gálaműsori meghívást kapott a Kisfaludy tánccsoport Filákovity István vezetésével, valamint szóló népdal kategóriában Dombai Csilla felkészítője Horváthy Lenke! A gálaműsor a zárónapon délután zajlott ahol mindkét produkciót hatalmas vastaps kísérte!

-Arany minősítést kapott a Mohácsi ütő együttes, tagjai: Laczkó Martin (Radnóti), Markesz Ferenc, Solymosi Péter, Kovács Krisztián, Csibi Armand. Tanáruk: Fodor Péter

- Ezüst minősítést kapott:

Kórus kategóriában a Gimnázium vegyes kara Filákovityné Verőci Alexandra irányításával.

Komolyzene kategóriában: Batka Dániel - Dan Rebeka magánénekesek, tanáruk Filákovityné Verőci Alexandra.

-Gergely Máté szaxofonon tanára Hetyei Csaba. Mindkét produkciót Horesnyi Mónika tanárnő kísérte!

-Laczkó Martin ütős (a Radnóti Miklós szakközépiskola tanulója), tanára Fodor Péter.

-Bronz minősítést érdemelt:-Balogh Adrienn versmondó, felkészítője Sziebert Ferencné

-Schneider Lajos Népdalkör akiknek felkészítője Horváthy Lenke tanárnő .

Április 26-án este érkezett haza a népes élményekben gazdag csoport! Sok örömet és büszkeséget szereztek nekünk! Jó volt mohácsinak lenni Keszthelyen! Köszönet mindenkinek a sok munkáért!
 
Top