Iskolánk honlapja a www.slamimohacs.hu címre költözött!

A Kossuth díjas táncdalénekes pályafutásának 50. évfordulója tiszteletére Egerben október 27-én megrendezett Országos Kovács Kati Dalverseny döntőjében harmadik helyezést ért el a Schneider Lajos Alapfokú Művészeti Iskola „SLAMI TRILLÁK” elnevezésű együttese, amely az intézmény kórusából és hangszeres közreműködőiből állt össze.

Akik az országos versenyen képviselték iskolánkat:

Heider Patrik, Vörös Zsolt, Pávkovics Máté, Batka Dániel, Dan Laura, Szabó Blanka, Gaál Zsófia, Adamcsik Edit, Kovács Anna, Egri Lili, Egri Kata, Batka Ingrid, Katona Anna, Horváth Zsanett, Burai Zoé, Baumgartner Margaréta, Molnár Gyöngyvér, Hajas Lilla,Filákovity Mirna, Mihaljević Anna, Pap Rebeka, Pap Gerda,Weisz Zsófia, Ruff Zsófia

A kórus teljes létszáma: 27 fő

A kíséretet az iskola tanáraiból és növendékeiből összeállt zenekar biztosította:

Horesnyi Mónika zongoratanár, Horváth Borbála fuvola, Vicsek Edina cselló, Markesz Ferenc ütőhangszerek.

A hangszerelési feladatokat Nagy Gábor, iskolánk szolfézs-zeneismeret tanára végezte, aki a versenyre is elkísérte a csapatot! Az utazás jó hangulatáról szintén ő gondoskodott! Köszönet érte!

Csellista növendékünk felkészítését Kecskés Anett csellótanárunk, ütős növendékünk felkészítését pedig Fodor Péter ütőtanárunk segítette.

Egy kórustagunk az eredményhirdetés után így összegezte a munkánkat:”Mi mindent megtettünk a siker érdekében a többi nem rajtunk múlt!” És valóban a miénk az egyetlen kórus, akik könnyeket csaltak a nézők szemébe! Nagyon jó volt mohácsinak lenni Egerben! Köszönet érte a támogatóinknak: a Terrán kft-nek, a Mohácsi Takarék Banknak, a Schneider Lajos AMI szülői közösségének.

A kórus felkészítő tanára és a projekt vezetője: Filákovityné Verőci Alexandra.



 
Top